7 juni 2020 reactie: Hai Barbara,
Toen ik met die tekening bezig was, zoals jij zei, die drie op een dag... ik deed er maar een, maar het ontspande mij.

(Bijna zoals samen behangen, met muziek aan;) )

Er ontstonden hele andere dingen dan ik verwachtte. Dat wat er ontstond verbaasde mij soms. Het leek en beetje alsof het een verhaaltje werd, van een moment, een gevoel.

Als ik je zou aanraden aan iemand, dan zou ik zeggen: Dat je een ontspannen gevoel biedt. Onbevooroordeeld, altruistisch, met volle aandacht. En vanuit passie.

groeten,
Wilma5 juni 2020 reactie: Hee Barbara,

He, he, eindelijk naar je site gekeken. Maakt een goede indruk! Mooie kleuren. Geeft een goede indruk van de breedte van al je activiteiten. Tegelijkertijd een paar opmerkingen, voor mogelijke verbetering...in je email.


groeten,
Rianne30 mei 2020 reactie: Ziet er top uit!
Prachtige website! Mooi gemaakt en toffe foto's!


Liefs,
Marlous29 mei 2020 reactie:


Ik heb Barbara leren kennen als een enorme creatieveling waarbij ze het lef heeft om buiten haar eigen veilige vierkantje te onderzoeken wat zij daar voor creatiefs kan doen op een passende manier. Daarnaast heeft ze een enorme gedrevenheid en positiviteit om andere mensen te helpen op geheel eigen wijze.
Sam

25 mei 2020 reactie: Madam Barbara,
Je hebt me op creatieve en speelse wijze vanuit een nieuwe invalshoek naar een persoonlijk vraagstuk laten kijken. Verfrissend.


Anne


4 juni 2014 reactie: Hoi Barbara,
Ik heb je site bekeken, en heb genoten. Wat een fijne verrassing, verbazing, ontroering. Mooi hoor.

Ik ben fan! Grappig: mijn vader (Hans Locher) was jarenlang directeur van het Haags Gemeentemuseum, voor mij nog steeds een heerlijke bijna heilige plek. Wat een mooie plek om je werk te laten zien.

het lijkt me leuk om samen eens koffie te drinken. Alles wat jij gisterenavond zei, was raak voor mij. De analyse van mijn site was erg leerzaam, en fijn. Ik heb daar totaal geen moeite mee, het is 1 grote blur voor mij.

Leuk om jou te hebben leren kennen, ik weet nog niet waar je in de Woerd woont, maar dat kan nooit ver zijn.

Fijne dag, en groeten, van Anne
Anne Blusse van Oud-Alblas

10 september 2013
reactie: Hoi Barbara,
Afgelopen zondag was ik, sinds lange tijd, weer eens in het Gemeentemuseum van Den Haag en kwam daar jouw badkuip tegen.

Ik moest even kijken voordat ik het echt 'zag'. Voorbijflitsende beelden van een fiets, vage contouren van een gebouw, maar meestal 'iets' waar je langer naar moet kijken om iets te kunnen herkennen.

In de museumgids (en op jouw website) las ik dan ook dat jij van elke dag in 2012 een foto hebt gemaakt die in hun snelle opeenvolging en vage beelden een uitbeelding zijn van het jachtige leven. Een leven waarin gebeurtenissen zich als ogenblikken in hoog tempo voltrekken waardoor je geen tijd hebt om echt 'grip' te krijgen op de gebeurtenissen, deze te duiden en een plaats te geven in het leven.

Jouw installatie vind ik dan ook een mooie metafoor van dit haastige leven. In deze tijd, waarin alles gericht is op het plannen en het liefst risicovrij houden van het leven (tegen alles kun je je wel verzekeren, of anders een therapie volgen) vergeten we dat we in het gehaaste leven ook onszelf kunnen kwijtraken in de maalstroom van massa-consumptie en in de vluchtigheid van virtuele ruimte die we om ons heen creren.

Mijn complimenten voor de wijze waarop je het 'leven van alledag' hebt uitgebeeld! In een badkuip hoeft de stroom die hem vult niet altijd uit een kraan te komen. Op een originele manier maak jij de stroom als een niet fysieke projectie zichtbaar, als voltrekking van de(ze) tijd. Dit is wat musea meer zouden moeten laten zien (zonder prijskaartje dan).
Groeten,

David Tompot25 april 2013
reactie: Hoi Barbara,
Op naar de volgende Artshake!
Ons project onder andere te vinden op het net. http://www.leidscherijn.net/sport-en-ontspanning/cultuur/artshake/


Fijn ook dat wij zoveel aandacht hebben gekregen voor het project: http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/maart/ 13/op_zoek_naar_verbinding_in_wijk#.UU3Vm8j5 J3E.facebook

Leuk dat Ben Hendriks is langs geweest om de manifestatie vast te leggen: http://www.buurtlink.nl/3452JL/vleuten/Soesterveen/ 5511812/Op+Zoek+Naar+Verbinding+In+De+Wijk+
--Linda Rosink


22 april 2013
reactie: Hoi Barbara,
mooie herinnering
http://www.youtube.com/watch?v=SueI1YPWhIU

--Marco
Fotograaf: Barbara van Beers - fotografie

22 april 2013
reactie: Hoi Barbara,
gevonden
Haha, ik zag je even langs komen. Veel geluk tijdens de zomerexpo ook dit jaar weer! http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/ 1282275

--Marco


22 april 2013
reactie: Hoi Barbara,
gezocht
Ik heb gekeken of je werk ook op deze films te zien is. Nee. Maar wel een mooie herinnering voor je. http://www.youtube.com/watch?v=u4zai_OO_o0

--Marco


25 maart 2013
reactie: H Barbara,
Mooi project
Wat was het leuk he?! http://kopakan.nl/manifestatie/

--Linda Rosink